KerhisGym Keskusta

Suurin ja monipuolisin

KerhisGym keskusta on 800 neliöinen, Valkeakosken suurin ja monipuolisin kuntosali osoitteessa Kerhomajankatu 5. Saunat ja suihkut ovat vapaassa käytössä ja kuntosali on auki jäsenille 24/7. Täällä on takuulla puitteet kunnossa ja vaihtoehtoja jokaiselle tehdä omantyylinen treeninsä.

Kaksi kerrosta

Yläkerrasta löytyy viihtyisä ja väljästi toteutettu kuntosali, joka on varustettu laadukkailla ja helppokäyttöisillä TechnoGym painopakka, sekä vastapainolaitteilla. Myös aerobiset laitteet ovat yläkerrassa.

Alakerrassa taas puolestaan respan sekä sosiaalitilojen lisäksi löytyy toiminnalliseen/painonnostoon hyvin soveltuva tila, jossa pystyy tekemään lähes mitä vain, mielikuvitus on rajana.

Toisella puolella alakertaa on vapaita painoja, kyykky rackit, penkki ja maastaveto paikat, jossa varmasti rautaa riittää, eikä painojen kolistelu haittaa!

Runsaasti käsipainosarjoja

Salilta löytyy yhteensä 7 käsipainosarjaa, eri puolilta kuntosalia. Lisäksi kyykky- ja penkkipunnerrus paikkoja on sekä ylä-, että alakerrassa. Monipuoliset painopakka- sekä vastapainolaitteet eivät takuulla jätä ketään kylmäksi, kaikille löytyy kaikkea.

Tervetuloa veloituksettomalle tutustumiskäynnille!

Löydät meidät täältä

Kerhomajankatu 5