KerhisGymin yrittäjä

Olen Niilo, 29-vuotias KerhisGymin yrittäjä Valkeakoskelta.

Ensimmäisen kerran, vuonna 2008, astuttuani Kerhikselle 13-vuotiaana, sain haaveen siitä, että jonain päivänä tämä sali olisi minun. Sen myös vanhalle omistajalle Mika Kormanolle mainitsin ensitapaamisellamme.

Vilkkaasta pojasta kasvoi vilkas nuori mies, monen mutkan ja elämässä tehdyn virheen kautta minulle avautui mahdollisuus saada se kauan kaivattu kiintopiste, joka antaisi minulle arkeen ja elämään merkityksen ja se merkitys on nimeltään KerhisGym.

Kun kaupat salista tehtiin vuonna 2020, tajusin sinä hetkenä, että minun sydämeni ja sieluni ovat osa tätä paikkaa.

KerhisGym tulee olemaan aina, niin kauan kuin se minusta riippuu, asiakaslähtöinen, yrittäjävetoinen ja lämminhenkinen sali, jonne jokaisella on hyvä ja turvallinen fiilis tulla treenaamaan.

Kehitän salia, sen laitekantaa ja tarjontaa joka vuosi paremmaksi, jotta jokainen asiakas olisi tyytyväinen. Liikunnan ilon tuominen KerhisGymin kautta valkeakoskelaisista nuorista aina eläkeikäisiin asti on muodostanut suuremman merkityksen elämääni.

Jokaiselle ihmiselle on mielestäni tärkeää tarjota mahdollisuus päästä osaksi terveellistä elämää kohtuullisella rahalla, sillä ilman terveyttä meillä ei ole mitään. Ja sen takia olemme halunneet pitää hinta-laatusuhteen kohdallaan ja täten olemmekin Valkeakosken edullisin sali.

Kiitos kaikille tyytyväisille asiakkailleni! Tämän kaiken hyvän jälkeen KerhisGymille syntyi Valkeakosken pohjoispäätyyn pikkusisko NorthPoint, joka sai huikean hyvän vastaanoton.

Tämä osoitti minulle, että olen oikealla tiellä ja valitsemani polku on oikea eli liikunnan ilosanoman jakaminen.

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi sydämeni pohjasta jokaisen ihmisen liikkuntatasosta, tietotaidosta, iästä tai sukupuolesta huolimatta liikkumaan KerhisGymille ja tutustumaan kuntosaliharrastukseen.